Olomouc

Ruda z Ostravy zve do Olomouce

Nahráno uživatelem oltv dne 23. 06. 2015

Ruda z Ostravy zve do Olomouce

Přesně půl roku před Vánocemi se v centru Olomouce bude opět konat akce, která původně vznikla jako recese, ale již v průběhu příprav nabyla nových charitativních rozměrů. Zejména pak samotný výsledek prvního ročníku překonal všechna očekávání. Již v průběhu vyhlašování výsledků bylo jasné, že tato akce nezapadne a stane se pravidelnou každoroční událostí, i když první ročník nasadil laťku hodně vysoko.
Letošní druhý ročník závodu, se bude konat ve středu 24.6. 2015. Výtěžek z akce bude rovnoměrně rozdělen mezi Občanskému sdružení Pinokio, které se stará o aktivní rodiny postižených dětí a spolek TREND vozíčkářů Olomouc. Start bude 24. června v 17:00. Trať povede stejně jako vloni centrem Olomouce. Celkovou délka tratě 750 m zvládnou i rekreační sportovci a malé děti. V této akci stejně ale nejde o rychlost, ale o zábavu a dobrou věc. Hodnotit se bude: nejlepší zimní maska, nejlepší styl a nejlepší skupina.
Akci bude moderovat jeden z protagonistů akce Marek Zahradníček. Opět máme přislíbenou účast osobností, které na běhu zazářili v loňském roce - moderátora Michala Kavalčíka alias Rudy z Ostravy, herce Lukáše Hejlíka alias doktora Jáchyma Kaliny a topmodelky Veroniky Fašínové 
Více informací na:
http://pulvanocni-beh-olomouci.webland.cz/

poslat odkaz na toto video emailem

Kód pro vložení videa:

jiné formy přebírání obsahu jsou v rozporu s autorskými právy



Komentáře