Olomouc

Olomouc CITY

Olomouc CITY
Olomouc CITY
Olomouc CITY

Olomouc City oslavilo deváté narozeniny!

Nahráno uživatelem occ dne 03. 10. 2014

Olomouc City oslavilo deváté narozeniny!

Obchodní centrum Olomouc City vytváří skvělý prostor nejen na pohodlné nákupy, ale i na příjemně strávené chvíle během nakupování. Nabízí také množství zábavy a překvapení po celý rok. Díky Olomouc City vás už devět let těší zajímavé výstavy, módní přehlídky, koncerty, různá vystoupení a skvělé dámské jízdy či dětské neděle.

Minulá sobota však do prostor obchodního centra Olomouc City přilákala skutečně velký počet návštěvníků, kteří přišli oslavit deváté výročí jeho otevření. Čekalo na ně sobotní odpoledne nabité atraktivními vystoupeními, které byly protkané spoustou zajímavých soutěží a neodolatelných dárků. Na pódiu se čarovalo, soutěžilo a tančilo, ale i zpívalo tak, jak se na velkolepou oslavu narozenin patří!

Divákům se tajil dech při nebezpečné ohnivé show, při kouzelnickém vystoupení kouzelníka jménem Radek Bakalář, ale i při hravém tanci Flirt dance. Celým dnem provázel oblíbený moderátor Patrik Hezucký. Největšími hvězdami celé narozeninové party však jednoznačně byly české popové zpěvačky Markéta Konvičková a Tereza Kerndlová. Ty se postarali o zábavu všech přítomných a fanouškům ochotně zapózovali či rozdali autogramy.

Na oslavě nemohli chybět ani veselí Nákupáčci, kterým se v našem obchodním centru velmi zalíbilo a rozhodli se v něm zůstat. Na oslavě devátých narozenin Olomouc City se také skvěle bavili! Olomouc City však myslelo i na ty nejmenší, pro které byly připraveny kreativní tvořivé dílničky a zbožňované malování na obličej. Zatímco se děti bavili, maminky se mohli dát bezplatně nalíčit a nechat si poradit od profesionálů.

Zlatým hřebem vystoupeními nabitého odpoledne bylo vyhlášení vítěze velké letní soutěže o Rychlý nákup! Vítězkou se stala sympatická Žaneta, která skvělou výhru v podobě 90 000 korun bez problémů utratila za necelé dvě hodiny téměř do poslední koruny. Zůstalo jí jen 41 korun. Jak ale sama řekla, myslela nejen na sebe, ale i na rodinu a přátele. Olomouc City tak opět rozdalo množství radosti a skvělých dárků!

Přestože deváté narozeniny slavilo obchodní centrum Olomouc City, dárky dostávali všichni přítomní. Ti si pochutnali i na sladkém dortu, který na žádné správné párty nemůže chybět. Svíčky se slavnostně sfoukli a Olomouc City se těšilo upřímným a srdečným přáním!

poslat odkaz na toto video emailem

Kód pro vložení videa:

jiné formy přebírání obsahu jsou v rozporu s autorskými právy



Komentáře