Olomouc

Hasiči

Hasiči
Hasiči
Hasiči

Hořel autosalón v centru Olomouce

Nahráno uživatelem oltv dne 27. 02. 2014

Hořel autosalón v centru Olomouce

Profesionální hasiči z Olomouce a dobrovolní hasiči z Velké Bystřice a Bohuňovic aktuálně (stav k čtvrtku 27. února 2014 v 8:30 hodin) likvidují požár střechy soukromého objektu na ulici 17. listopadu v Olomouci.

Informaci o požáru přijalo operační středisko Hasičského záchranného sboru Olomouckého kraje v 5:44 hodin. Na místo postupně vyjeli profesionální hasiči z Olomouce s několika cisternami, výškovou technikou a speciální technikou (hasicí kontejner s hasicím zařízením Cobra). Vzhledem k tomu, že bylo potřeba další síly a techniku, povolal velitel zásahu na místo ještě dobrovolné hasiče z Velké Bystřice a Bohuňovic.

Požár zasáhl střechu karosárny o rozměrech asi 30 x 40 metrů. Hrozilo, že plameny přeskočí na další budovu, a proto se ji hasiči snažili chránit. Hasiči s plameny stále bojují, požár ještě nemají pod kontrolou. Rozebírají střešní konstrukce, zajišťovali tlakové lahve, které byly uvnitř objektu a odvětrávají zakouřené prostory. Pomocí speciálního zařízení Cobra rozřezávají střešní konstrukci a snaží se dostat k jednotlivým ohniskům požáru.

Na místě nebyl nikdo zraněn, nikoho nemuseli hasiči evakuovat. Další podrobnosti přineseme později.

poslat odkaz na toto video emailem

Kód pro vložení videa:

jiné formy přebírání obsahu jsou v rozporu s autorskými právy



Komentáře